KAJ VSE JE NA STRANI?

Spletna stran ponuja vpogled v osnovne podatke društva, dogodke in aktivnosti s katerimi se ukvarjajo njeni člani. Ponuja informacije, kot so datumi sestankov, srečanj, izletov, ipd na način, da je vsakdo ob vsaki uri, ne glede na lokacijo na planetu seznanjen z njimi.

Na strani najdemo povezave na druge sorodne strani, ter koristne povezave, ki so pomemben del generacije, ki ji pripadajo člani.

Na strani bodo člani društva sproti dodajali novice za vse, ki jih delo društva zanima.

Na strani so foto galerije!

………………………………………………………………………………………………………………………………

KAKO PRIDEM DO STRANI IN NJENIH PODSTRANI?

Do spletne strani dostopam tako, da v vrstico za naslov v izbranem brskalniku vpišem

naslov : www.du-ostrozno.si . Bodite pozorni na pravilno črkovanje naslova, ker se v nasprotnem primeru stran ne bo odprla.

Na zgornjem levem delu stani je napis “DU OSTOROŽNO“. To je naslov spletne strani in hkrati povezava na prvo osnovno stran.  Kadarkoli ste na katerikoli drugi strani in se želite vrniti na osnovno stran kliknete na to besedo in pripeljala vas bo nazaj na osnovno stran.

Pod napisom “DU OSTROŽNO” je takoimenovani glavni meni.

Sestavljen je iz “DOMOV”, “KONTAKT”, “ZGODOVINA”, “GALERIJA”, “DRUŽABNE AKTIVNOSTI”, “ŠPORT”.

Ko se z miško pomaknete na katerega od njih vam poda dodatne možnosti. Če se ob postavitvi miške na napis pojavi namesto puščice rokica potem nanjo lahko kliknete in pokazala se bo njena vsebina.

GumbDOMOV” – vas pripelje nazaj na osnovno stran

GumbKONTAKT” – vam ponudi dodatne možnosti : “PREDSEDNIK“, “PODPREDSEDNIK“, “TAJNIK“, “BLAGAJNIČARKA“, “UPRAVNI ODBOR” in “NADZORNI ODBOR“. V vsaki podstrani boste našli kontaktne podatke o določenem organu društva.

GumbZGODOVINA” – vam ponudi dve dodatni možnosti “OPIS” in “SLIKE“. V opisu najdete zgodovino DU Ostrožno, v slikah pa nekaj fotografij iz zgodovine društva.

GumbGALERIJA” – vam ponudi  albume in galerije iz dejavnosti društva. Galerije se bodo sproti posodabljale.

GumbDRUŽABNE AKTIVNOSTI” – vam ponudi tri dodatne možnosti “IZLETI,ROČNA DELA“, “PREDAVANJA“. V vsakem izmed njih boste našli opise dejavnosti.

GumbŠPORT” – vam ponuja sedem dodatnih možnosti. “KEGLANJE“, “RUSKO KEGLANJE“, “KARTE“, “PIKADO“, “NORDIJSKA HOJA“, “ŠAH“, “POHODNIŠTVO“. Vsaka izmed njih opisuje dejavnost, ter kdaj in na kak način se odvija.

………………………………………………………………………………………………………………………………

SLIDER

Pod glavnim menijem so fotografije, ki se vrtijo. Vse te fotografije se lahko zamenjajo in lahko administrator obstoječe zamenja z novejšimi.

………………………………………………………………………………………………………………………………

GLAVNA VSEBINA

Tik pod fotografijami na prvi strani se nahajajo trije razdelki. “NOVICE“, “POMEMBNA OBVESTILA” in “UČILNICA“.

Vvsaki izmed njih se nahajo obvestila, ki so točno določena za to skupino. V novicah bodo članki, ki zadevajo vse splošne novice. Vse od poročil o aktivnostih, izletih, pridobitvah, itd,…

V pomembnih obvestilih vas bo administrator seznanjal z zelo pomembmnimi stvarmi, kot so sestanki, nujne stvari itd…

V učilnici pa boste lahko občasno prebrali kaj koristnega za vaše računalniško znanje, zdravje in druge stvari o katerih je vedno vredno vedeti kaj novega.

………………………………………………………………………………………………………………………………

VREME in DODATKI

Pod novicamo se najde prostor za vse vrste priboljškov, kot so vreme, razne povezave in podobno.

………………………………………………………………………………………………………………………………

NOGA

V čisto spodnjem delu, ki je temnejše barve pa se nahajajo bolj administratorske stvari, kot so prijava v spletno stran za urejevalca strani, iskalnik.